Sons of Korah: The Break of Day

Donderdag 24 mei 2018, 19:30 - 21:45 uur

Veenendaal, De Basiliek

Sons of Korah: The Break of Day

Veenendaal, De Basiliek, donderdag 24 mei 2018, 19:30 - 21:45 uur

Reacties van bezoekers

Wijgert
Wij hebben - opnieuw! - genoten van de wijze waarop SoK de Psalmen tot leven brengen. Je kunt ze nooit - op welke manier dan ook - te veel lezen of zingen. Prachtig hoe ze de Psalmen met Openbaring wisten te verbinden.
Rianne
Geweldig mooi. Wat een gave avond was her
Thea
Het was geweldig! De psalmen gaan enorm leven en dan in combinatie met openbaring, wauw! GOD is groot! En wat een muzikaliteit!
Joshua
Heel erg mooi!
Petra
In 1 woord: FANTASTISCH!
Gerda
Geweldig
Henk
Schitterend! en wat een gitaarspel...
Cor Molenaar
Prachtig, geen woorden voor!
Freddy Gerkema
Ik kan er erg genieten van de SoK, o.a. door de meerstemmigheid en de prachtige gitaarlijntjes van Bruce Walker. Vooral na de pauze. In de eerste helft zat mij teveel lezing met verlies aan eigenheid van de daar gezongen psalmen. Met name de gedeeltelijk gezongen Psalm 68 leed daar m.i. onder. Maar uniek blijft dit project van Jacoby c.s.
Elise
Geweldig knap hoe de teksten van de psalmen gevangen werden in de muziek. En wat een enorme muzikaliteit hebben deze mensen. Ze lieten de psalmen leven in muziek.

Info

Sons of Korah is een uniek muzikaal project; de band speelt alleen psalmen en weet op geheel eigen wijze de sfeer van de eeuwen oude liederen in muziek te vangen. Invloeden uit Zuid-Afrikaanse ritmes, oosterse muziek, oude Keltische liederen en moderne folk zijn in hun psalmen terug te vinden. In mei komt de Australische band Sons of Korah terug naar Europa.

Na 5 concerten in Duitsland reizen ze door naar Nederland. Deze vierde Nederlandse tour vertelt de band een bijzonder verhaal met het tourthema ‘The Break of Day’.

Met de psalmen als decor nemen ze je mee op een reis van de laatste pagina’s uit de bijbel tot de lofzang op de vernieuwde aarde. Het laatste hoofdstuk van de geschiedenis waarin Gods kracht voor iedereen zichtbaar wordt. De voorgelezen bijbelteksten worden omlijst met psalmen die dezelfde boodschap brengen: Gods uiteindelijke overwinning en het aanbreken van een nieuw begin... The Break of Day.

Voorprogramma en eindtijd
Anna Waters (nieuwe zangeres van de band) zal een kort voorprogramma verzorgen. De verwachte eindtijd van het concert is 21.45 uur. Er is een pauze. Het betreft een concert met zitplaatsen.

  • Goed om te weten:
  • Dit evenement vindt binnen een week plaats; u kunt nog steeds reserveren, maar niet meer annuleren
  • U betaalt via automatische incasso en de servicekosten zijn inclusief
  • Na het reserveren versturen we een bevestiging per email
  • Een week voor het evenement ontvangt u een e-ticket per email